Jag ringde ett byggföretag

I förra veckan ringde jag till byggföretag för att få flera offerter innan jag valde ett. De flesta anställda på byggföretagen var mycket påträngande och brydde sig inte om vad jag ville eller behövde. Det företag som jag anlitade behandlade mig inte på det sättet; de verkar vara genuint intresserade av att se till att deras kunder är nöjda med företagets tjänster.

Jag fick tre offerter för detta byggprojekt. Ett var mycket högre än alla de andra, men det nämnde ingenting om själva byggprocessen (ingen information om hur lång tid det skulle ta eller om det skulle finnas några arbetare på plats under byggtiden). Ingenting kan jämföras med byggföretaget som gav mig en offert trots att de inte utför arbetet själva (de anlitar entreprenörer). De kunde ha tagit mina pengar och inte gjort någonting, men i stället föreslog de någon som de hade arbetat med tidigare. Det byggföretag som jag anlitade har lovat att de ska vara klara om tre månader. När snickarna var på plats tidigare i veckan för byggprojektet nämnde jag att ett av fönstren var för högt upp från marken. Företagets anställda transporterade bort det gamla fönstret för återvinning och tog sedan med sig ett nytt utan extra kostnad. Företaget verkar vara väldigt bra och de hjälper alla som befinner sig i Huddinge med omnejd och behöver du anlita ett byggföretag i Huddinge kommer du inte bli besviken ifall du vänder dig till dem, därför kommer jag att länka er till det här företagets hemsida för där kan ni läsa mer och även få veta hur ni kommer i kontakt med dem. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget och har ni någonting som ni undrar så hör av er nere i kommentarerna.