Har skaffat en altan

Jag har alltid velat ha en altan sedan jag köpte den här villan i Stenungsund. Här har jag bott i två år och förra sommaren som var både varm och solig fick mig att inse att det var någonting som saknades här, och det var en altan. Dessutom hade grannarna rakt över gatan en altan och när jag såg hur trevligt det var för dem att spendera ledig tid ute på altanen så förstod jag att även jag ville har en sådan. Då var frågan till vem jag skulle vända mig för att få hjälp att skaffa en sådan så jag började leta efter snickare i trakten kring Stenungsund och det ska jag ju säga att det visade sig att det fanns väldigt många så det var inte så lätt att veta till vem jag skulle vända mig till.

Men så visade det sig att hjälpen fanns på nära håll. Jag frågade mina grannar vem som hade byggt deras altan och så fick jag kontaktuppgifterna till snickare här i staden och jag ringde dem. Det var inget som helst problem för dem att hjälpa mig, och sen gick det snabbt. Inom en vecka var de här och påbörjade bygget, sedan när de väl var igång så tog det inte mer än tre dagar så var det klart. Den ser riktigt bra ut och är verkligen värd pengarna jag betalade för den, vilket var mer än rimligt. Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick och en annan sak som verkligen var bra var att det inte alls kostade särskilt mycket, jag hade inte kunnat hitta mer prisvärd hjälp utav någon annan snickare så därför vill jag gärna tipsa er om detta företag, om ut ifall att det är så att någon av er skulle vara intresserade av att skaffa en altan.