Golvslipning av parketten

Hej och hallå, här blir det nu ett inlägg till, ni kanske har läst de inlägg jag skrev till er tidigare idag, men det handlade om någonting helt annat. Eftersom det är många som säkerligen skulle behöva få hjälp med golvslipning så ska jag berätta om ett företag som kan vara till hjälp för alla i Vasastaden som behöver hjälp med golvslipning. Det finns ett företag med så duktiga golvläggare som jag har vänt mig till och kan ni tänka er – parketten blev som ny.

Det var en sliten fiskbensparkett och den såg inte alls rolig ut. Min fru sa att det var lika bra att skaffa ett helt nytt golv, men jag menade att det skulle gå att slipa golvet så att parketten skulle se som ny ut och min fru trodde mig inte, men hon gör det nu. Det är inte klokt vad en slipning av golv kan göra för ett gammalt slitet golv och det är förstås bra om man kan ta tillvara det som finns istället för att skaffa nytt för det mår både plånbok och miljö väl av och en gammal tjusig parkett håller en så hög kvalitet så det finns inga nya golv som kan mäta sig med det. Företaget som hjälpte oss består av ett gäng erfarna och kompetenta golvläggare och de kan hjälpa alla i Vasastaden men även i övriga delar av stan, och hör av er till dem vetja! Kontaktuppgifterna finner ni inne på deras egen sida på nätet och den tar jag och länkar er till. Kanske har ni tänkt ett tag på att ni borde göra någonting åt golven, nu vet ni till vem ni kan vända er för att få professionell och prisvärd hjälp inom golvslipning, nämligen dessa golvläggare!