Svågans Beröring & Massage

God eftermiddag, vad trevligt att du klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Jag hade tänkt tillägna det här inlägget åt att prata om företaget Svågans Beröring & Massage och deras underbara massage i Ljusdal som jag varit på vid några tillfällen.

Min familj älskar aktiviteter, det går nästan inte en enda dag utan att vi hittar på något speciellt. Det kan vara allt från att prova en ny sport till att ha en picknick ute i skogen, så länge det är något vi hittar på tillsammans. Trots att mina äldsta barn är i tonåren tycker de fortfarande att det är lika kul fortfarande, det gläder mig verkligen att vi kan få den familjetiden tillsammans. Att vi hittar på så mycket olika saker har dock lämnat spår efter sig, jag känner att min kropp inte mår bra av det i alla lägen. Efter det att jag först kände av smärtor i min kropp sökte jag upp det men fick inget riktigt svar på vad det kunde bero på. Jag har därför försökt hitta lösningar på egen hand, bland annat har jag provat att gå på massage i Ljusdal. Mitt första besök hos det här företaget för en massagebehandling var för några månader sedan och jag kände direkt hur bra det var för min kropp och de smärtor som jag hade känt. Det minskade mina smärtor genom att det mjukade upp min kropp, till följd av det blev jag även mer avslappnad och kände av mindre stress. Sedan dess har jag fortsatt att gå på massage i Ljusdal hos det här företaget, så att jag och min familj kan fortsätta att hitta på roliga aktiviteter.